Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

20η αγων/κή "ΘΥΕΛΛΑ" - ΤΣΟΥΚΑ 2-1(2-0) ΗΤΑΝ 4Χ4 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ, ΦΡΕΝΑΡΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟ "ΜΕΤΑΛΛΟ" ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΗ!!!



Η 11άδα
Η 18άδα









Άστραψε και βρόντηξε και θάμπωσε με την απόδοσή της η “ΘΥΕΛΛΑ”, η οποία παίζοντας σαν πρωταθλήτρια, αφού καθήλωσε τους φιλοξενούμενους κυρίως στο Α΄μέρος, έφυγε νικήτρια από το γήπεδό της, και έτσι φρέναρε και ψαλίδισε τις όποιες προσδοκίες είχε η ομάδα της ΤΣΟΥΚΑΣ για πρωτάθλημα, η οποία προσπάθησε στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως να καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα .
Η "ΘΥΕΛΛΑ" συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις τις οποίες συνδυάζει με νικηφόρα αποτελέσματα και έτσι έκανε το 4Χ4 στις συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά εφέτος.(Θα είχε κάνει το 7Χ7, αν δεν είχε χάσει εκείνο το περίεργο παιχνίδι με τη Βίτωλη).
Φοβερό παιχνίδι που τα είχε όλα. Γκολ, πέναλτι, δοκάρια, ευκαιρίες πολύ πάθος, σ΄ενα βαρύ και λασπωμένο τερέν, με τους παίχτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, παίζοντας πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια, αποζημίωσε με το παραπάνω τους θεατές που βρέθηκαν στο "Lala Stadium". Κρίμα που τώρα 2 στροφές πριν το τέλος, το πρωτάθλημα τελειώνει, γιατί η ομάδα αποκτά το ρυθμό της και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Ο ΑΓΩΝΑΣ: 

Το ξεκίνημα του 1-0

Η σέντρα

Ο Ντζιαβίδας Γιάννης όταν κυνηγάει το γκολ

Μ΄ένα γκολ, κυριολεκτικά από τα αποδυτήρια, που είναι για το βιβλίο Γκίνες ξεκίνησε η "ΘΥΕΛΛΑ", αφού σημειώθηκε μόλις στα 11 δευτερόλεπτα! Ο Ντζιαβίδας Γιάννης, ο οποίος επανήλθε δριμύτερος, με τη σέντρα του παιχνιδιού, έκλεψε τη μπάλα και αφού μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, αφήνοντας πίσω  τους αντιπάλους του, από θέση μέσα δεξιά, κεραυνοβόλησε με το δεξί τον Χαλλή, κάνοντας νωρίς το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το σουτ του  Φασιάνη στο 5΄, αλλά ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας, με τη φανέλα της "ΘΥΕΛΛΑΣ" Βαρέλης, απέκρουσε ωραία σε κόρνερ. Στο 10΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά ο νεαρός Γιώτης Β. από κοντά με σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ. Σειρά του Κλειτσάκη στο 15΄από το ύψος της περιοχής να σουτάρει με δύναμη, αλλά ο Χαλλής έπεσε όμορφα και απέκρουσε. Οι φιλοξενούμενοι στο αμέσως λεπτό επιχείρησαν σουτ με τον Τασούλα, αλλά ο Βαρέλης απέκρουσε ωραία σε κόρνερ, όπως και το σουτ του Φασιάνη στο 18΄. Στο 30΄όμως του παιχνιδιού ο Γιώτης Β, έβγαλε ωραία σέντρα στην περιοχή των φιλοξενουμένων, εκεί πετάχτηκε όμορφα ο Ντζιαβίδας Γιάννης και με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα δικά του τέρματα και της ομάδας του, κάνοντας το 2-0. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και οι ομάδες πήγαν μ΄αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.
Το Β΄μέρος επεφύλαξε πολλές συγκινήσεις, αφού οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία του παιχνιδιού και έγιναν πολλές φάσεις και στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι στο 50΄με κεφαλιά του Πολύμερου έφτασαν σ΄ένα ακόμη τέρμα, αλλά ο Χαλλής είπε όχι, όπως και στην κεφαλιά στο 60΄από κοντά του Ντζιαβίδα Γιάννη, που αμυντικός έβγαλε τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ με κεφαλιά του Τασούλα στο 70΄, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Βαρέλη. Στο 71΄ όμως μείωσαν με πέναλτι, που εκτέλεσε ο Φασιάνης σε ανατροπή του Τασούλα, κάνοντας το 1-2 και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Από το σημείο εκείνο και μετά είχαμε φοβερές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, τις περισσότερες όμως από πλευράς των γηπεδούχων. Στο 76΄ο Τασούλας θα σουτάρει, αλλά ο Σκαρλάτος θα κόψει τη μπάλα πριν τη γραμμή. Στο 85΄ο Ντζιαβίδας Γιάννης θα ανατραπεί από τον τερματοφύλακα και το πέναλτι που εκτέλεσε ο Σκαρλάτος, έστειλε τη μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαλλή, χάνοντας την ευκαιρία να “τελειώσει” εκεί το παιχνίδι! Από κόντρα στο πόδι του Κοντοβά στο 87΄ θα μπλοκάρει πάνω στη γραμμή ο Βαρέλης. Στο 89΄ο νεαρός Παλιουδάκης  θα κάνει ωραία ενέργεια, αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε θα σταματήσει το δεξί δοκάρι του Χαλλή και οι χαμένες ευκαιρίες θα κλείσουν για τους γηπεδούχους στο 90΄με το δυνατό σουτ του Παναγιωτόπουλου, μέσα στην περιοχή και αριστερά,  το οποίο θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας της Τσούκας εκπληκτικά σε κόρνερ. Έτσι έληξε το παιχνίδι με τους παίχτες μας να παίρνουν μια μεγάλη και δίκαιη νίκη, απέναντι στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πάλεψαν το παιχνίδι στο Β΄μέρος, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι παραπάνω.
Αρκετά καλή η διαιτησία των Κούδα Γ., Οικονόμου Θ. και Κανδηλάρη Α, οι οποίοι σε ένα δύσκολο αγων/κό χώρο τα κατάφεραν αρκετά καλά.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Το είχα πει σε παλιότερη δημοσίευση. Όταν συμπληρωθεί το ρόστερ και επανέλθουν κάποια παιδιά όλα θα είναι διαφορετικά και η ομάδα θα ανακάμψει και θα επανέλθει στις επιτυχίες. Πόσο μάλλον τώρα που έχει ένα ρόστερ ικανό και με πολλές και καλές επιλογές. Η ομάδα πλέον "ρολλάρει" και δείχνει στοιχεία ομάδας που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα! Δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξω πως αν είχαμε ακόμη 5 παιχνίδια για το τέλος, τα πράγματα στην κορυφή να ήταν διαφορετικά. Και αν είχαμε προσέξει σε 2-3 παιχνίδια τα οποία τα χάσαμε έτσι για πλάκα, τότε....  Όμως ο σκοπός μας δεν ήταν ο πρωταθλητισμός, αλλά η αναμόρφωση της ομάδας, που αυτό πιστεύω πως έγινε κατά μεγάλο ποσοστό. Τα υπόλοιπα θα έρθουν τη νέα χρονιά, καλά να είμαστε όλοι μας πρώτα από υγεία και διάθεση.
Στα υπόλοιπα 2 παιχνίδια να δείξουμε και να συνεχίσουμε  το σοβαρό μας πρόσωπο, για να πάρουμε εμείς στο τέλος το χειροκρότημα, την αναγνώριση και την 5η θέση! Αυτά θα είναι τα φετινά μας ΒΡΑΒΕΙΑ!!!
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ:
Όλα τα παιδιά έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσε ο καθένας τους. Προσπάθησαν, λάσπωσαν, ίδρωσαν και τίμησαν τη φανέλα της "ΘΥΕΛΛΑΣ" και τους αξίζουν πολλά ΜΠΡΑΒΟ!
Σήμερα δε θέλω να ξεχωρίσω κάποιους, αν και θα μπορούσα. Όμως σέβομαι αυτό που προσφέρουν στην ομάδα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι επαγγελματίες ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ και γι΄αυτό πρέπει να τους δώσω τα εύσημα. ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!! Συνεχίστε έτσι και στα υπόλοιπα 2 παιχνίδια για να αποδείξουμε πως τυχαία βρεθήκαμε στην 5η θέση. Θα πουν ότι μας άξιζε κάτι περισσότερο, γι΄αυτό να κλείσουμε τη χρονιά με τις καλύτερες εντυπώσεις, που θα μας αφήσει παρακαταθήκη για τη νέα χρονιά!
Η ΣΥΝΘΕΣΗ: Βαρέλης, Παναγιωτόπουλος, Κοντοβάς, Σκαρλάτος, Πατακιάς, Αγγελακόπουλος, Καλαντζής(80΄Δεδούσης), Πολύμερος, Ντζιαβίδας Γιάννης, Κλειτσάκης(55΄Σφέτσας), Γιώτης Β.(55΄Παλιουδάκης)

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του ομίλου:

ΒΡΑΧΑ- ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ΄05
ΖΗΛΕΥΤΟ- ΒΙΤΩΛΗ 4-1
ΘΥΕΛΛΑ- ΤΣΟΥΚΑ 2-1
Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥ- ΑΡΧΑΝΙ 3-4
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ 2-1
ΜΑΚΡΗ- ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ 5-0

Η βαθμολογία μετά την 20η αγων/κή:
  1. ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ ΄05 48
  2. ΒΡΑΧΑ 47
  3. ΖΗΛΕΥΤΟ 46
  4. ΤΣΟΥΚΑ 44
  5. ΘΥΕΛΛΑ 31
  6. ΑΡΧΑΝΙ 26
  7. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 24
  8. ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ 21
  9. ΜΑΚΡΗ 21*
  10. Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥ 18*
  11. ΒΙΤΩΛΗ  10
  12. ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ -6
Οι ομάδες με αστερίσκο(*) έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο .
ΣΗΜ: Ο ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ, η ΒΙΤΩΛΗ και το ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ ξεκίνησαν το νέο πρωτάθλημα με -2 βαθμούς. Το ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ έχει και δύο μηδενισμούς από τη 2η και την 7η αγων/κή, που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.
Στον ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ έχουν αφαιρεθεί 5 βαθμοί, από το παιχνίδι με τη ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ ΄05, που  είχε κερδίσει με 6-3, για πλαστοπροσωπία.ποδ/στή.
Επόμενο παιχνίδι για τη "ΘΥΕΛΛΑ" το Σάββατο 2 Μαρτίου στο γήπεδο του ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, όπου θα αντιμετωπίση την ομώνυμη τοπική ομάδα, με ώρα έναρξης του παιχνιδιού στις 3 μ.μ.
Θέλουμε να συνεχίσουμε το επιτυχημένο σερί των τελευταίων αγώνων μας και πιστεύω πως στο τέλος του παιχνιδιού θα πανηγυρίσουμε μια ακόμη νίκη!
ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ  ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ "ΘΥΕΛΛΑΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΊΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

SCORERS 2021-22(22η αγων/κή)

Κυρμιτσής Δημ. 9 Ντζιαβίδας Γιάννης 7 Αμούντζιας 4 Κωνσταντακόπουλος Χαράλ. 2 Γαλανός Γιάννης 2 Καλαντζής Ηλίας 2 Κόκκοτας Γιάν. 2 Πέππας Ηλίας 1 Πολύζος Ραφαήλ 1 Βλάχος Σωτήρης 1 Μονάντερος Σπύρ. 1

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Το 1972 στο γραφικό αυτό χωριό του φθιωτικού κάμπου που είναι κοντά στις κοίτες του ποταμού Σπερχειού, εκεί όπου έγινε και η ομώνυμη μάχη με στρατηγό τον Νικηφόρο Ουρανό το 997 μ.Χ, και που ανήκει στο Δ. Δ. Ροδωνιάς, μια ομάδα ανθρώπων αποφάσισαν να δώσουν «σάρκα και οστά» σε μια σκέψη που στριφογυρνούσε από χρόνια στο μυαλό τους. Τη δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Είχαν προηγηθεί κάποιοι παλιότεροι και αυτοί με δίψα για ποδόσφαιρο τη δεκαετία του ΄50, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια, όμως οι καιροί τότε ήταν δύσκολοι και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν και να αναγνωρίσουν επίσημα την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά έπαιζαν παιχνίδια με γειτονικά χωριά, όπως με το Λιανοκλάδι, τη Μακρακώμη κ. ά. και είχαν κάνει γνωστό το χωριό μας στην ποδοσφαιρική πιάτσα από τότε. Κανείς δεν περίμενε, πως αυτή η ομάδα που δημιούργησαν τότε εκείνοι οι ρομαντικοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου, σήμερα θα εκπροσωπούσε το μικρό αυτό, αλλά όμορφο χωριό της Ροδωνιάς, επάξια 40 χρόνια, μετά την «πρώτη» της ομάδας το 1972. Έτσι δημιουργήθηκε η ποδ/κή ομάδα του Αθλητικού Σωματείου "ΘΥΕΛΛΑ" ΡΟΔΩΝΙΑΣ, που έμελλε να γράψει το δικό της ξεχωριστό κεφάλαιο στην περιοχή του πρώην Δήμου Υπάτης και του σημερινού διευρυμένου Δήμου Λαμίας, αλλά και του νομού Φθιώτιδας γενικότερα. Από τότε και μέχρι σήμερα η ομάδα συμμετέχει ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της Ε. Π. Σ. Φθιώτιδας , που μοναδικό της όραμα είναι ο υγιής αθλητισμός και που μέσω αυτού να έρθει και ο πρωταθλητισμός. Την ποδ/κή περίοδο1972-73 συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας-Φωκίδας-Ευρυτανίας(όπως ονομαζόταν τότε).Την πρώτη ιστορική χρονιά συμμετέχει σε όμιλο 10 ομάδων, που αποτελούνταν από πολύ καλές και ισχυρές ομάδες: ΠΑΝΔΑΜΑΣΤΙΑΚΟΣ, Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ, ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ, Ν.ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΟΜΒΡΟΣ ΟΜΒΡΙΑΚΗΣ, ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ, ΔΟΞΑ ΥΠΑΤΗΣ, ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΔΙΚΟΥΣ και η ομάδα μας ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ. Σ΄αυτή την πρώτη της συμμετοχή καταλαμβάνει την 7ηθέση και κάνει πολύ καλά παιχνίδια, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. 20 ολόκληρα χρόνια μάχεται στο στίβο του αθλήματος, της πολύ ισχυρής τότε Γ΄κατηγορίας και την περίοδο 1991- 1992 έρχεται η πολυπόθητη άνοδος στη Β΄ κατηγορία. Κάνοντας μια καταπληκτική πορεία, αφού πραγματοποιεί 9 νίκες σερί μετά την μόλις(1) μια ισοπαλία, την 1ηαγων/κή. Συμμετείχε σε όμιλο 6 ομάδων (ΘΥΕΛΛΑ, ΥΠΑΤΗ, ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΧΩΡΙ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΣΥΚΑΣ). Συγκέντρωσε 19 βαθμούς αφήνοντας τη δεύτερη Δόξα Υπάτης με 15 και έχοντας σημειώσει 36 τέρματα υπέρ και 8 κατά. Στο τελευταίο παιχνίδι που παιζόταν η άνοδος( 16 β είχε η Θύελλα και 15 η Δόξα) στη έδρα της Υπάτης με την ομώνυμη ομάδα, σημείωσε επιβλητική νίκη με (1-4 )και αναδείχθηκε με πανηγυρικό τρόπο πρωταθλήτρια, για πρώτη φορά στην ιστορία της, μετά από 20 χρόνια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄τοπικής κατηγορίας. Προπονητής της ομάδας ήταν ο Βάιος Ματσούκας, που συνέδεσε το όνομά του με αυτή την επιτυχία της ομάδας. ΣΗΜ: Οι νίκες έπαιρναν 2β., οι ισοπαλίες1β. και οι ήττες 0 βαθμούς την περίοδο αυτή. Την επόμενη όμως ποδ/κή περίοδο 1992-93 η ομάδα υποβιβάζεται και πάλι στη Γ΄κατηγορία. Την περίοδο 1994-95 ανεβαίνει ξανά στη Β΄κατηγορία, αλλά και πάλι δεν μπορεί να κρατηθεί και την επόμενη ποδ/κή περίοδο επιστρέφει στη Γ΄τοπική κατηγορία. Περνά περίπου μια 10ετία και έτσι φτάνουμε στην περίοδο 2003-04, όπου η ομάδα ανασυντάσσεται και κερδίζει την πρώτη θέση μαζί με την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΥΡΦΑΚΑΣ και ανέρχεται στη Β΄κατηγορία για 3η φορά. Είναι η "τρίτη και τυχερή", αφού μετά από λίγα χρόνια, τη χρονιά 2008, όταν η ομάδα είναι έτοιμη για διακρίσεις, πραγματοποιείται το μεγαλύτερο άλμα μέχρι τότε του ιστορικού μας Σωματείου και έρχεται η δικαίωση θα έλεγα των ανθρώπων της ομάδας, αλλά και των ποδοσφαιριστών της. Ημερομηνία ορόσημο για τη "ΘΥΕΛΛΑ" είναι η 6-4-2008, γιατί την περίοδο 2007-08, η ομάδα κάνει την υπέρβαση, αφού αναδεικνύεται πρωταθλήτρια της Β΄κατηγορίας και ανέρχεται για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία της στο φθιωτικό ποδόσφαιρο στην Α΄τοπική κατηγορία, με το σπαθί της, έχοντας σπάσει όλα τα κοντέρ από στατιστικής και αγωνιστικής πλευράς. Σε σύνολο 20 αγώνων (11 ήταν οι ομάδες του ομίλου), σημείωσε 15 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Στην έδρα της έκανε 9 νίκες και παραχώρησε 1 ισοπαλία(αήττητη έδρα.) Ήταν ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα το οποίο κρίθηκε μόλις την τελευταία αγων/κή του πρωταθλήματος. Η ομάδα της "ΘΥΕΛΛΑΣ" κατέκτησε την 1η θέση συγκεντρώνοντας 49 βαθμούς και ακολούθησαν η Σπερχειάδα 2005 με 48, το Αμούρι με 47. Συμμετέχοντας επί 4 συνεχόμενα χρόνια στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας και παίζοντας μακριά από το γήπεδό της λόγω των έργων κατασκευής χλοοτάπητα και αποδυτηρίων, η ομάδα προσπαθεί και τα καταφέρνει αρκετά καλά. Έτσι στην 4η περίοδο συμμετοχής της (2011-12) και με τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυσή της, κατάφερε να κάνει ένα θαύμα, κατακτώντας το πρωτάθλημα και ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην μεγαλύτερη κατηγορία του νομού, αυτή της Α1, τέσσερα χρόνια και 1 ημέρα, μετά την άνοδό της στην Α κατηγορία(6-4-08 άνοδος στην Α΄ και 7-4-12 άνοδος στην Α1), με τον προπονητή του τίτλου και άνθρωπο Γιώργο Μαστραπά, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ομάδας για 6η συνεχόμενη χρονιά και έδωσε δύο(2) χρυσούς τίτλους στην ομάδα και συνέδεσε το όνομά του με τις μεγάλες(ίσως μοναδικές θα έλεγα) αυτές επιτυχίες της "ΘΥΕΛΛΑΣ". Τρομερή υπέρβαση σε ένα πρωτάθλημα που κρίθηκε στο τελευταίο παιχνίδι, στο Καστρί. Η ισοπαλία αρκούσε για τη"ΘΥΕΛΛΑ", αλλά έφυγε νικήτρια και πρωταθλήτρια! Σε σύνολο 22 αγώνων πέτυχε 18 νίκες, είχε 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Στον όμιλό της είχε την καλύτερη επίθεση(71 τέρματα) και την καλύτερη άμυνα με 15 γκολ! Φοβερά επιτεύγματα για μια ομάδα που έπαιζε μακριά από το γήπεδό της και το χωριό της, αλλά που έκανε έδρα της το φιλόξενο γήπεδο της ΕΠΣΦ και το εκμεταλλεύτηκε σωστά! *Τη μεγάλη αυτή επιτυχία όμως λόγω οικονομικών δυσκολιών και κάποιων άλλων αστάθμητων παραγόντων, δεν μπόρεσε να την υλοποιήσει και να παίξει στην μεγαλύτερη κατηγορία του Νομού(την Α1), που επάξια κατέκτησε. Έτσι οι άνθρωποί της αποφάσισαν(με βαριά καρδιά, αλλά και με το αίσθημα της ευθύνης) να μη «κατεβάσουν» την ομάδα στην κατηγορία που κατέκτησαν επάξια και με τόσο κόπο οι ποδ/στές και έτσι τη νέα ποδ/κή περίοδο 2012-13 αγωνίζεται και πάλι στην Α΄κατηγορία, για 5η συνεχόμενη χρονιά, με σκοπό την ανασύνταξή της και αργότερα να επιχειρήσει και πάλι αν το επιτρέπουν οι "καιροί", την άνοδο και συμμετοχή αυτή τη φορά στην Α1. Τα ευχάριστα νέα όμως για αυτή τη χρονιά έρχονται από το χώρο του γηπέδου, όπου τα έργα κατασκευής αποδυτηρίων τελείωσαν και η "ΘΥΕΛΛΑ", μετά από 4,5 χρόνια επέστρεψε και πάλι στο "σπίτι" της, το γήπεδό της, το επονομαζόμενο "Lala Stadium" στις 10 Νοεμβρίου 2012, μια ιστορική στιγμή για την ομάδα και το χωριό μας, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη συμπλήρωση 40 χρόνων ποδ/κού βίου του Σωματείου. Το τέλος του πρωταθλήματος 2012-13, μετά από μεγάλη προσπάθεια συσπείρωσης, κυρίως στον Β΄γύρο , βρήκε την ομάδα μας να καταλαμβάνει την 5η θέση και να βάζει τις βάσεις για ανοδική και πάλι πορεία. Κατά την ποδ/κή περίοδο 2013-14, άλλαξαν πολλά πράγματα στην ομάδα: Νέος προπονητής ανέλαβε ένας καταξιωμένος άνθρωπος στο χώρο του φθιωτικού ποδοσφαίρου, με πολλές εμπειρίες τόσο σαν παίχτης όσο και σαν προπονητής, αλλά και ως επιχειρηματίας, ο Φώτης Καραμπότσης, ο οποίος "θα πάρει την ομάδα από το χέρι" και θα προσπαθήσει να κάνει ότι και ο απερχόμενος με θητεία 6 χρόνων στην ομάδα δίνοντάς της δύο πρωταθλήματα, ο Γιώργος Μαστραπάς, στον οποίο οφείλει πολλά η ομάδα και η οικογένεια της "ΘΥΕΛΛΑΣ"! Η ομάδα ενισχύθηκε με πολλούς ποδ/στές και αφού κράτησε τον βασικό της “κορμό”, "παλιοί και νέοι", δέθηκαν αρμονικά δείχνοντας πως θα αποτελέσουν ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο φαίνεται πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχουν 11 ομάδες. Σημαντικό το γεγονός πως ξεκίνησε το πρωτάθλημα από την αρχή στο γήπεδό της, το πανέμορφο "Lala Stadium", το οποίο θα αποτελέσει και ένα από τα όπλα της, αφού είναι η ισχυρή έδρα της "ΘΥΕΛΛΑΣ", το "κάστρο" της! Πράγματι μετά το τέλος της ποδ/κής περιόδου 2013-14, η ομάδα έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις, απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο που τους μετέδωσε ο κόουτς Φώτης Καραμπότσης, σε συνδυασμό με την πληθώρα ικανών και ποιοτικών παικτών που υπήρχε στην ομάδα και καταξιώθηκε στο χώρο του φθιωτικού ποδοσφαίρου, παίρνοντας τα εύσημα από όλους. Κατέλαβε τελικά την 3η θέση στο πρωτάθλημα στον όμιλό της(2ος) σε σύνολο 11 ομάδων στην 6η συνεχόμενη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας! *Την περίοδο(2014-15) η Α΄κατηγορία ονομάζεται και πάλι Β΄, ενώ η Α1 μετονομάστηκε σε Α΄ και υπάρχει και η Γ΄, όπως ήταν οι κατηγορίες πιο παλιά, μετά από την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΦ σε συνεδρίασή του στις 22/5/2014. Έτσι η ομάδα μας αγωνίζεται την περίοδο 2014-15 στην Β΄κατηγορία, η οποία όπως είπαμε αντιστοιχεί στην πρώην πλέον Α΄, με προπονητή στον πάγκο της για 2η συνεχόμενη χρονιά τον Φώτη Καραμπότση, ο οποίος εκτός από τις τεχνικές του γνώσεις προσφέρει όσο μπορεί και ότι μπορεί στην ομάδα της"ΘΥΕΛΛΑΣ"και τον ευχαριστούμε και δημόσια γι΄αυτό! Μεσούσης της περιόδου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο κ. Καραμπότσης εγκατέλειψε "το τιμόνι" της "ΘΥΕΛΛΑΣ" και η ομάδα συνεχίζει τη χρονιά χωρίς προπονητή. Ακόμη κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έφυγαν από την ομάδα μας με μεταγραφή ο Τηλιόπουλος Μάρκελλος(Κ. Βούρλα), Πατακιάς Κ.(Ευρυτανικό) και αποχώρησαν κάποιοι ακόμη για διαφόρους λόγους, αφήνοντας την ομάδα μας, με αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί σε έμψυχο υλικό, αφού μόνο μια μεταγραφή πραγματοποιήσαμε, αυτή του Τ. Κολοβού(επιστροφή) και δεν μπορέσαμε να αναπληρώσουμε τα κενά με άλλους παίκτες. Τελικά η ομάδα μας κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση. Για την ποδ/κή περίοδο 2015-16, πολλές αλλαγές έγιναν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αφού αποχώρησαν πολλοί παίκτες και στη θέση τους ήρθαν αρκετοί ικανοί για να καλύψουν το κενό τους. Ακόμη η ομάδα "άφησε" τον παραδοσιακό όμιλο της Δ. Φθιώτιδας και κατηφόρισε προς τον όμιλο της Λαμίας, έχοντας στον πάγκο της ξανά "τον προπονητή της" Γ. Μαστραπά, ο οποίος σαν πιστός στρατιώτης επέστρεψε και πάλι να νοικοκυρέψει το σωματείο μας και ίσως να το οδηγήσει στο τέλος του πρωταθλήματος σε έναν ακόμη τίτλο. Να σημειώσουμε πως στο τέλος ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί μέσα από την διεξαγωγή των πλέι οφ(4άρων πρώτων ομάδων, κάθε ομίλου)! Την ποδ/κή χρονιά 2016-17 η ομάδα μας συμμετέχει και πάλι στον όμιλο της Δυτ. Φθιώτιδας(3ος) της Β΄κατηγορίας με 14 ομάδες και φιλοδοξεί να έχει μια καλύτερη πορεία από την προηγούμενη, μιας και στην προηγούμενη αγων/κή περίοδο η "ΘΥΕΛΛΑ", έκανε ένα άσχημο πρωτάθλημα και αφού έδωσε και τη μάχη στα play out, τελικά τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις στον όμιλό της, για πρώτη φορά στα 8 αυτά χρόνια που συμμετείχε στην Β΄κατηγορία. Στην 9η χρονιά συνεχούς παρουσίας της στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας, εμπιστεύθηκε την ομάδα στα χέρια ενός δικού της παιδιού, του Νίκου Σφέτσα, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, με στόχο μια καλή πορεία και να παίξει η "ΘΥΕΛΛΑ" καλό και όμορφο ποδόσφαιρο. Τελικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Νίκος Σφέτσας εγκατέλειψε την προσπάθεια μεσούσης της περιόδου, η ομάδα δεν τα πήγε καλά στο πρωτάθλημα και τερμάτισε μόλις στην 12η θέση. Την ποδ/κή χρονιά 2017-18 η ομάδα μας συμμετέχει για 10η χρονιά στην Β΄κατηγορία και πάλι στον 3ο όμιλο της Δ. Φθιώτιδας(11 ομάδες), με προπονητή και πάλι τον Γ. Μαστραπά να επιστρέφει στην ομάδα με στόχο μια καλύτερη πορεία, από αυτή των τελευταίων χρόνων. Η ομάδα ενισχύθηκε κατά πολύ σε σχέση με τις προηγούμενες 2 χρονιές και θέλει να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και ευελπιστεί σε μια καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, στο τέλος της περιόδου. Τελικά στο τέλος της περιόδου μας βρήκε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, που ήταν η χειρότερη όλων των χρόνων παρουσίας της στη Β΄κατηγορία. Την ποδ/κή περίοδο 2018-19 άλλαξαν πολλά στην ομάδα, ήρθε νέος προπονητής (Πάνος Παλιούρας) με στόχους και όρεξη για δουλειά, φέρνοντας και πολλούς παίκτες να πλαισιώσουν όσους έμειναν. Η ομάδα βρήκε ξανά το δρόμο της και παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο στον όμιλό της στο τέλος τερμάτισε στην 2η θέση, μόλις 1 βαθμό πίσω από την ομάδα του ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΥ. Αυτή η θέση της έδινε το δικαίωμα να παίξει σε play of 6 ομάδων, των 3 ομίλων), αλλά όμως δεν έλαβε τελικά μέρος και αποχώρησε από αυτό το mini πρωτάθλημα, αφού δεν την ενδιέφερε και θεώρησε πως το πρωτάθλημα είχε τελειώσει με τη τελευταία αγων/κή. Έστειλε μάλιστα στη διοργανώτρια αρχή τις θέσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος στην Β΄κατηγορία. Την ποδ/κή περίοδο 2019-20 συμμετέχει και πάλι στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου με σύνολο αρχικών ομάδων 13, αλλά μετά από 2 παραιτήσεις(ΓΑΡΔΙΚΙ, ΦΡΑΝΤΖΗ) έμειναν 11 ομάδες και υπάρχουν από 3 ρεπό σε κάθε γύρο! Τελικά το πρωτάθλημα διακόπηκε τέλος Φεβρουαρίου, την 19η αγωνιστική, λόγω της πανδημίας(του κορονοϊού) που έπληξε τον πλανήτη, με την ομάδα μας να καταλαμβάνει τελικά την 5η θέση. Την περίοδο 2020-21 η ΘΥΕΛΛΑ συμμετέχει και πάλι στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε κάτω από το φόβο του covid-19, με πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, αφού αποχώρησαν σχεδόν όλοι οι παίκτες της προηγούμενης περιόδου, εκτός λίγων πιστών που παρέμεινα στην ομάδα στηρίζοντας την προσπάθεια ανασύστασης. Στη θέση του Παν. Παλιούρα που είχε αποχωρήσει λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, ήρθε ο Κρέτσης Βασίλης, ο οποίος έφερε μαζί του πολλούς παίκτες για να επανδρώσουν τη ΘΥΕΛΛΑ. Η ομάδα έκανε συνολικά17(!) μετεγγραφές και συμμετείχει στον Β΄όμιλο με 10 ομάδες. Το πρωτάθλημα όμως της περιόδου αυτής λόγω του κορονοϊού διακόπηκε οριστικά μετά από 6 αγων/κές το Νοέμβριο ΄21. Την περίοδο 2021-22 το πρωτάθλημα διεξήχθη κανονικά με τον Γιάννη Γιαννούτσο στον πάγκο της ομάδας και με την συμμετοχή 11 ομάδων στον Β΄όμιλο, αλλά στην πορεία έμειναν 10 ομάδες, αφού το ΓΑΡΔΙΚΙ ποτέ δεν συμμετείχε και η ΑΝΑΓ. Ν. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ αποχώρησε στον Β΄γύρο. Τελικά στο τέλος του πρωταθλήματος η ΘΥΕΛΛΑ κατέλαβε την 7η θέση. Τη φετινή περίοδο 2022-23 πάλι με τον Γ. Γιαννούτσο στον πάγκο και πολλές αλλαγές στο ρόστερ, αφού πολλοί αποχώρησαν και πολλοί ήρθαν. Στον Β΄όμιλο συμμετέχουν 10 ομάδες. Σήμερα, 50 χρόνια από την ίδρυση του Α.Σ. "ΘΥΕΛΛΑ" ΡΟΔΩΝΙΑΣ, πάρα πολλοί ήταν οι ποδ/στές που φόρεσαν τη γαλανόλευκη φανέλα της ομάδας, οι οποίοι δεν είχαν καταγωγή από το χωριό μας, αλλά ήρθαν και "έδεσαν" με τα άλλα παιδιά του χωριού μας και πρόσφεραν ότι καλύτερο μπορούσαν(και ήταν πάρα πολλά αυτά) βοηθώντας τη "ΘΥΕΛΛΑ". Μεταξύ αυτών από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο του φθιωτικού ποδοσφαίρου ήταν και οι: Μπακούμης Ηλίας(Σήμερα εκτός του ότι ήταν ένας πολύ καλός εκπαιδευτικός είναι και ένας καταξιωμένος προπονητής), Γκαβέας, Ν. Σκάρλας, Ι. και Κ. Κουμπαράκης, Βαγγέλης και Σπύρος Τσούκας, Χρ. και Τ. Καρόπουλος, Τσάκαλος Κ., Γεωργακόπουλος Ν. (έπαιζε τερματοφύλακας), Καρανάσιος Μπ., Καγκαράς Ηλ., Φεγγάρας Δ., Σταυρόπουλος Δ., Λιασκώνης Χρ., Τσιγκρέλης Κ. και πολλά άλλα παιδιά τα οποία δεν έγιναν τόσο γνωστά, αλλά όλοι τους έδωσαν και την ψυχή τους γι΄ αυτή την ομάδα, είτε ήταν χωριανοί είτε ήταν φίλοι και πολλοί από αυτούς αν και είχαν πολύ μεγάλο ταλέντο (π.χ. Νταλίπης Εμμ.), δεν είχαν ανάλογη συνέχεια. Η ομάδα τώρα αποτελείται από ποδ/στές οι οποίοι κατάγονται από τη Ροδωνιά ή από τα γύρω χωριά, αλλά και άλλα παιδιά τα οποία ήρθαν και δέθηκαν με την ομάδα, όπως ποδ/στές από Λαμία και φοιτητές(ήρθαν αρκετά παιδιά στην ομάδα), οι οποίοι όλοι μαζί αποτελούν μια αγαπημένη οικογένεια και στο γήπεδο εκτός από το ταλέντο τους ξεδιπλώνουν και ήθος, το οποίο τους το μεταδίδουν σωστά η Διοίκηση και ο προπονητής και η "παράδοση", που θέλει την ομάδα μας να συγκαταλέγεται σ΄αυτές που κοσμούν με την "ήσυχη" παρουσία της, χωρίς σκοπιμότητες το καθαρό ερασιτεχνικό και αγνό ποδόσφαιρο και αποδίδοντας όμορφο θέαμα, για να το χαίρονται πρώτα οι παίκτες και μετά ο κόσμος που τους παρακολουθεί! Η "ΘΥΕΛΛΑ" αποτελούσε όλα αυτά τα χρόνια μια οικογένεια και παραμένει μέχρι σήμερα. ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ "ΘΥΕΛΛΑΣ" ΠΟΔ/ΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022-23 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: 1. ΝΤΣΙΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2. ΓΚΙΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: 1. ΜΕΑΪΝΤΙΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 2. ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3. ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 4. ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 5. ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣ ΝΙΚΟΣ 6. ΖΑΓΓΑΝΑΣ ΝΙΚΟΣ 7.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 8. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 9. ΤΖΑΘΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 10. ΖΑΡΠΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΜΕΣΟΙ: 1. ΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 2. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 3. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ 4. ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ 5. ΓΚΟΥΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6.ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 7. ΣΤΕΡΓΙΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: 1. ΝΤΖΙΑΒΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 2. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ 3. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 4. ΑΜΟΥΝΤΖΙΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 5. ΠΑΠΑΥΓΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 6. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Το νέο Δ.Σ. της ομάδας που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 21ης Αυγούστου 2022 και έχει διάρκεια 2 χρόνων, απαρτίζεται από τους: Ντζιαβίδα Γεώργιο : ΠΡΟΕΔΡΟ Πολυμερόπουλο Αναστ. : ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ Αμούντζια Μιχαήλ : ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Νταλίπη Εμμανουήλ : ΤΑΜΙΑ Ντζιαβίδα Ηλία : ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Αμούντζια Παναγ. του Γ. : ΜΕΛΟΣ Ρήγα Χαράλαμπο : ΜΕΛΟΣ Η διοίκηση του Αθλητικού Σωματείου "ΘΥΕΛΛΑ" ΡΟΔΩΝΙΑΣ ευχαριστεί για τη βοήθεια που συνεχίζουν να προσφέρουν και φέτος στην ομάδα (ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητές του), τους παρακάτω χορηγούς: "ΑΓΡΟΓΝΩΣΗ" ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΟΦΙΑΣ ΑΜΟΥΝΤΖΙΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΗ -ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΠΤΙΚΑ-ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ(Πλ. Πάρκου) GLASS CLEANING, Μπέτσιος, συστήματα καθαρισμού "ΈΞΗ", καφέ "ΡΕΖΕΡΒΑ"- ΤΑΒΕΡΝΑ (Παπασιοπούλου 3- ΛΑΜΙΑ) "ΣΟΥΡΤΑ - ΦΕΡΤΑ"ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ MAX BROKERS-Ασφάλειες CLIMATHERM-Δίπλα από ΓΑΛΑΞΙΑ Ρεβένια ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Super Market KTHNIATΡIKH – ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΑΜΙΑ ΤΟ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ"Φούρνος στο Παγκράτι-το χωριάτικο "ΑΠΟΚΟΡΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ (Παπαθανασίου -Παγκράτι) ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ Αφων ΓΕΡΟΝΙΚΟΥ στο ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΤΟ Τον ξενώνα"ΛΟΧΜΗ"στην Ελάτη Τρικάλων(δ/νση Κ. Τσιαντός) ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ"Sakis" Αβέρωφ – ΛΑΜΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "Καλλίτυπον"ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ Ν. Παρλαβάντζα - ΛΑΜΙΑ " ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "ΚΡΙS ΚΑRRΑS" Αξεσουάρ Αυτοκινήτων ΛΑΜΙΑ(Δίπλα από s/m Μαρινόπουλος- Στρ. Τσαλτάκη) ΤIΣ ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ"Snob"(Hλίας Χριστόπουλος)ΕΣΛΙΝ 6-ΛΑΜΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ"Κατσίφας" ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ- Σοφιανός Σπερχειάδα Barber Shop -George Skaris, Καραϊσκάκη7-Λαμία ΓΚΕΡΠΕΝΗΣ-Συστήματα συναγερμού, Κύπρου και Ανθήλης-Λαμία ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ- Τζάμια, ΑΘΗΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, Παραδοσιακές Γεύσεις "ΖΙΑΚΕΪΚΑ" ΖΙΑΚΑ ΙΩΑΝΝΗ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΦΥΤΩΡΙΑ ΠΕΡΛΕΠΕ - ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ GROUP CENTER, SECURITY Όλους τους ευχαριστούμε θερμά! ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. “ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ

Scorers 2020-21 (6η αγων/κή)

Γαλανός Φάνης 3
Κουμπούρας Κώστας 3
Κόκκοτας Γιάννης 3
Γιαννούτσος Γιάννης 1
Κωνσταντακόπουλος Μπάμπης 2
Βλάχος Σωτήρης 1

Scorers 2019-20(19η αγων/κή)

Ντζιαβίδας Γιάννης 6
Σκαρής Γιώργος 4(1 με π)
Βρούβας Γιώργος 4
Κίτσος Χρήστος 3
Κουτάς Αλέκος 2(1 με π)
Αλεξανδρής Πάνος 2
Σύρος Στάθης 2
Κότσαλης Γιάννης 1
Γεωργαλής Βασίλης 1
Γαρουφαλής Σωκράτης 1


Scorers 2018-19(22η αγων/κή)

Σκαρής Γ. 18
Σχουλής Σ. 15
Ντζιαβίδας Γιάννης 13
Λάππας Ν. 6
Ζαγγανάς Η. 3
Σύρος Στ. 3
Κίτσος 2
Αμούντζιας Σ. 2
Αλεξανδρής Π. 1


Scorers 2017-18(22η αγων/κή)


Ντζιαβίδας Γιάννης 10
Τσιλίκας Αιμίλιος 7
Παναγιωτόπουλος Κων/νος 5
Κόκκοτας Γιάννης 4
Γεωργαλής Θωμάς 4
Καλαντζής Ηλίας 4
Ζαγγανάς Νίκος 2


Scorers 2016-17 (26η αγων/κή)

Ντζιαβίδας Γιάννης 9
Καλαντζής Ηλίας 5
Γεωργαλής Θωμάς 2
Ντζιαβίδας Νίκος 2
Κόκκοτας Γιάννης 1
Τσιάρας Θωμάς 2
Κυρίτσης Ζάχος 1


Scorers 2015-16(21η αγων/κή)

Ντούλας Βασίλης 10
Καλαντζής Ηλίας 5
Παρασκευιώτης Αθανάσιος 3
Κόκκοτας Γιάννης 2
Γιώτης Βασίλης 2
Λιάλιος Σπύρος 2
Στίγκας Σταύρος 1
Κυρίτσης Ζάχος 1
Γαρουφαλής Σωκράτης 1
Χορμόβας Χρήστος 1
Ντζιαβίδας Γιάννης 1

Scorers play out 2015-16 (6η αγων/κή)

Κουτάς Αλέκος 4
Ντζιαβίδας Γιάννης 2
Καλαντζής Ηλίας 1
Παρασκευιώτης Αθανάσιος 1
Κατσίμπρας Δρόσος 1
Πολύμερος Ντίνος 1

Scorers 2014-15(26η αγων/κή)

Ντούλας Βασίλης 11

Ντζιαβίδας Γιάννης 10

Σκαρλάτος Γιάννης 7

Παναγιωτόπουλος Κων/νος 5

Πατακιάς Κων/νος 3

Τηλιόπουλος Μάρκελλος 2

Φιλντίσης Θανάσης 2

Καλαντζής Ηλίας 2

Ντζιαβίδας Νίκος 2

Πολύμερος Ντίνος 2

Τσιάρας Μάκης 2

Παλιουδάκης Κων/νος 1

Σφέτσας Νίκος 1

Κοντοβάς Ηλίας 1

Κολοβός Τόλης 1

Ρόγκα Γιάννης 1

Ο χρωματισμός των ονομάτων έχει την εξήγησή του:
Σημ. Οι παίκτες με κόκκινο χρώμα, αντιστοιχούν στον ΟΣΦΠ
Με πράσινο ΠΑΟ
Με κίτρινο ΑΕΚ


Scorers 2013-14(22η αγων/κή)

Ντούλας Βασίλης 12
Τηλιόπουλος Μάρκελλος 9
Ντζιαβίδας Γιάννης 4
Σκαρλάτος Γιάννης 4
Ντζιαβίδας Γιώργος 3
Γερμάνης Φίλιππος 2
Αλεξανδρής Παναγιώτης 2
Κλειτσάκης Παυσανίας 2
Σκούρας Άγγελος 2
Κολοβός Τόλης 2
Χαριτάκης Μάριος 2
Πατακιάς Κων/νος 2
Κοντοβάς Ηλίας 1
Καλαντζής Ηλίας 1
Φιλντίσης Αθανάσιος 1
Μπενάτος Μάριος 1
Κολακλόβσκι Μιχάλης 1
Παλιουδάκης Κώστας 1
Γκούρλιας Νίκος 1

Scorers 2012-13(22η αγων/κή)

Ντζιαβίδας Γιάννης 8 _

Roga Γιάννης 7 __

Πολύμερος Ντίνος 6 _

Γιώτης Βασίλης 4 __

Παναγιωτόπουλος Κώστας 4 _

Καλαντζής Ηλίας 3 __

Δεδούσης Βαγγέλης 3 __

Κλειτσάκης Παυσανίας 2_

Γιώτης Ανδρέας 2 __

Σφέτσας Νίκος 2 _

Σκαρλάτος Γιάννης 2 __

Πατακιάς Κων. 1 _

Αμούντζιας Σωτήρης 1 __

Scorers 2011-12 (22η αγων/κή)

Ντζιαβίδας Γιάννης 17 ______ Ντούλας Βασίλης 11 ________ Γιώτης Γιώργος 9 _________ Παναγιωτόπουλος Κώστας 5 _____ Πολύμερος Ντίνος 5 ________ Κολοβός Τόλης 5 _________ Σκαρλάτος Γιάννης 4 _______ Τάμπου Στέλιος 3 __________ Ντζιαβίδας Γιώργος 2 ________ Καλαντζής Ηλίας 2 _________ Γιώτης Αντρέας 1 __________ Κόκκοτας Γιάννης 1 ________

Scorers 2010-11 25η αγων/κή

Ντζιαβίδας Γιάννης 10 _____ Ντούλας Βασίλης 8 _____ Σκαρλάτος Γιάννης 7 _______ Τσιάρας Θωμάς 6______ Κολοβός Τόλης 5 _____ Πολύμερος Ντίνος 5______ Γκαγκανιάρας Χρ. 3______ Παναγιωτόπουλος Κ.2_____ Πατακιάς Κων/νος 1 ______ Γώγος Γιάννης 1 ________ Γιώτης Ανδρέας 1 _______ Γιώτης Γιώργος 1_______ Κόκκοτας Γιάννης 1_______ Ντζιαβίδας Γιώργος 1_______ Γεωργόπουλος Γιάν. 1_______

Scorers 2009-10

Nτούλας Βασίλης 12 _______ Ντζιαβίδας Γιάννης 10_______ Γκαγκανιάρας Χρ. 9________ Ντζιαβίδας Γιώργος 3_______ Παλιάκος Στέφανος 2_______ Κόκκοτας Γιάννης 1________ Νιάφας Τάσος 1________ Πολύμερος Ντίνος 1_____ Γώγος Γιάννης 1 ________ Ντζιαβίδας Νίκος 1______

Πληροφορίες

ΛΑΜΙΑ- Rodonia ypatis-fthiotida, Greece

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Α.Σ. "ΘΥΕΛΛΑ" ΡΟΔΩΝΙΑΣ

Το1972 στο γραφικό αυτό χωριό του φθιωτικού κάμπου που είναι κοντά στις κοίτες του ποταμού Σπερχειού, εκεί όπου έγινε και η ομώνυμη μάχη με στρατηγό τον Νικηφόρο Ουρανό το 997 μ.Χ, και που ανήκει στο Δ. Δ. Ροδωνιάς, μια ομάδα ανθρώπων αποφάσισαν να δώσουν «σάρκα και οστά» σε μια σκέψη που στριφογυρνούσε από χρόνια στο μυαλό τους. Τη δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Είχαν προηγηθεί κάποιοι παλιότεροι και αυτοί με δίψα για ποδόσφαιρο τη δεκαετία του ΄50, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια, όμως οι καιροί τότε ήταν δύσκολοι και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν και να αναγνωρίσουν επίσημα την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά έπαιζαν παιχνίδια με γειτονικά χωριά, όπως με το Λιανοκλάδι, τη Μακρακώμη κ. ά. και είχαν κάνει γνωστό το χωριό μας στην ποδοσφαιρική πιάτσα από τότε. Κανείς δεν περίμενε, πως αυτή η ομάδα που δημιούργησαν τότε εκείνοι οι ρομαντικοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου, σήμερα θα εκπροσωπούσε το μικρό αυτό, αλλά όμορφο χωριό της Ροδωνιάς, επάξια 40 χρόνια, μετά την «πρώτη» της ομάδας το 1972. Έτσι δημιουργήθηκε η ποδ/κή ομάδα του Αθλητικού Σωματείου "ΘΥΕΛΛΑ" ΡΟΔΩΝΙΑΣ, που έμελλε να γράψει το δικό της ξεχωριστό κεφάλαιο στην περιοχή του πρώην Δήμου Υπάτης και του σημερινού διευρυμένου Δήμου Λαμίας, αλλά και του νομού Φθιώτιδας γενικότερα. Από τότε και μέχρι σήμερα η ομάδα συμμετέχει ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της Ε. Π. Σ. Φθιώτιδας , που μοναδικό της όραμα είναι ο υγιής αθλητισμός και που μέσω αυτού να έρθει και ο πρωταθλητισμός. Την ποδ/κή περίοδο1972-73 συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας-Φωκίδας-Ευρυτανίας(όπως ονομαζόταν τότε).Την πρώτη ιστορική χρονιά συμμετέχει σε όμιλο 10 ομάδων, που αποτελούνταν από πολύ καλές και ισχυρές ομάδες: ΠΑΝΔΑΜΑΣΤΙΑΚΟΣ, Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ, ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ, Ν.ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΟΜΒΡΟΣ ΟΜΒΡΙΑΚΗΣ, ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ, ΔΟΞΑ ΥΠΑΤΗΣ, ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΔΙΚΟΥΣ και η ομάδα μας ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ. Σ΄αυτή την πρώτη της συμμετοχή καταλαμβάνει την 7ηθέση και κάνει πολύ καλά παιχνίδια, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. 20 ολόκληρα χρόνια μάχεται στο στίβο του αθλήματος, της πολύ ισχυρής τότε Γ΄κατηγορίας και την περίοδο 1991- 1992 έρχεται η πολυπόθητη άνοδος στη Β΄ κατηγορία. Κάνοντας μια καταπληκτική πορεία, αφού πραγματοποιεί 9 νίκες σερί μετά την μόλις(1) μια ισοπαλία, την 1ηαγων/κή. Συμμετείχε σε όμιλο 6 ομάδων (ΘΥΕΛΛΑ, ΥΠΑΤΗ, ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΧΩΡΙ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΣΥΚΑΣ). Συγκέντρωσε 19 βαθμούς αφήνοντας τη δεύτερη Δόξα Υπάτης με 15 και έχοντας σημειώσει 36 τέρματα υπέρ και 8 κατά. Στο τελευταίο παιχνίδι που παιζόταν η άνοδος( 16 β είχε η Θύελλα και 15 η Δόξα) στη έδρα της Υπάτης με την ομώνυμη ομάδα, σημείωσε επιβλητική νίκη με (1-4 )και αναδείχθηκε με πανηγυρικό τρόπο πρωταθλήτρια, για πρώτη φορά στην ιστορία της, μετά από 20 χρόνια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄τοπικής κατηγορίας. Προπονητής της ομάδας ήταν ο Βάιος Ματσούκας, που συνέδεσε το όνομά του με αυτή την επιτυχία της ομάδας. ΣΗΜ: Οι νίκες έπαιρναν 2β., οι ισοπαλίες1β. και οι ήττες 0 βαθμούς την περίοδο αυτή. Την επόμενη όμως ποδ/κή περίοδο 1992-93 η ομάδα υποβιβάζεται και πάλι στη Γ΄κατηγορία. Την περίοδο 1994-95 ανεβαίνει ξανά στη Β΄κατηγορία, αλλά και πάλι δεν μπορεί να κρατηθεί και την επόμενη ποδ/κή περίοδο επιστρέφει στη Γ΄τοπική κατηγορία. Περνά περίπου μια 10ετία και έτσι φτάνουμε στην περίοδο 2003-04, όπου η ομάδα ανασυντάσσεται και κερδίζει την πρώτη θέση μαζί με την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΥΡΦΑΚΑΣ και ανέρχεται στη Β΄κατηγορία για 3η φορά. Είναι η "τρίτη και τυχερή", αφού μετά από λίγα χρόνια, τη χρονιά 2008, όταν η ομάδα είναι έτοιμη για διακρίσεις, πραγματοποιείται το μεγαλύτερο άλμα μέχρι τότε του ιστορικού μας Σωματείου και έρχεται η δικαίωση θα έλεγα των ανθρώπων της ομάδας, αλλά και των ποδοσφαιριστών της. Ημερομηνία ορόσημο για τη "ΘΥΕΛΛΑ" είναι η 6-4-2008, γιατί την περίοδο 2007-08, η ομάδα κάνει την υπέρβαση, αφού αναδεικνύεται πρωταθλήτρια της Β΄κατηγορίας και ανέρχεται για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία της στο φθιωτικό ποδόσφαιρο στην Α΄τοπική κατηγορία, με το σπαθί της, έχοντας σπάσει όλα τα κοντέρ από στατιστικής και αγωνιστικής πλευράς. Σε σύνολο 20 αγώνων (11 ήταν οι ομάδες του ομίλου), σημείωσε 15 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Στην έδρα της έκανε 9 νίκες και παραχώρησε 1 ισοπαλία(αήττητη έδρα.) Ήταν ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα το οποίο κρίθηκε μόλις την τελευταία αγων/κή του πρωταθλήματος. Η ομάδα της "ΘΥΕΛΛΑΣ" κατέκτησε την 1η θέση συγκεντρώνοντας 49 βαθμούς και ακολούθησαν η Σπερχειάδα 2005 με 48, το Αμούρι με 47. Συμμετέχοντας επί 4 συνεχόμενα χρόνια στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας και παίζοντας μακριά από το γήπεδό της λόγω των έργων κατασκευής χλοοτάπητα και αποδυτηρίων, η ομάδα προσπαθεί και τα καταφέρνει αρκετά καλά. Έτσι στην 4η περίοδο συμμετοχής της (2011-12) και με τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυσή της, κατάφερε να κάνει ένα θαύμα, κατακτώντας το πρωτάθλημα και ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην μεγαλύτερη κατηγορία του νομού, αυτή της Α1, τέσσερα χρόνια και 1 ημέρα, μετά την άνοδό της στην Α κατηγορία(6-4-08 άνοδος στην Α΄ και 7-4-12 άνοδος στην Α1), με τον προπονητή του τίτλου και άνθρωπο Γιώργο Μαστραπά, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ομάδας για 6η συνεχόμενη χρονιά και έδωσε δύο(2) χρυσούς τίτλους στην ομάδα και συνέδεσε το όνομά του με τις μεγάλες(ίσως μοναδικές θα έλεγα) αυτές επιτυχίες της "ΘΥΕΛΛΑΣ". Τρομερή υπέρβαση σε ένα πρωτάθλημα που κρίθηκε στο τελευταίο παιχνίδι, στο Καστρί. Η ισοπαλία αρκούσε για τη"ΘΥΕΛΛΑ", αλλά έφυγε νικήτρια και πρωταθλήτρια! Σε σύνολο 22 αγώνων πέτυχε 18 νίκες, είχε 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Στον όμιλό της είχε την καλύτερη επίθεση(71 τέρματα) και την καλύτερη άμυνα με 15 γκολ! Φοβερά επιτεύγματα για μια ομάδα που έπαιζε μακριά από το γήπεδό της και το χωριό της, αλλά που έκανε έδρα της το φιλόξενο γήπεδο της ΕΠΣΦ και το εκμεταλλεύτηκε σωστά! *Τη μεγάλη αυτή επιτυχία όμως λόγω οικονομικών δυσκολιών και κάποιων άλλων αστάθμητων παραγόντων, δεν μπόρεσε να την υλοποιήσει και να παίξει στην μεγαλύτερη κατηγορία του Νομού(την Α1), που επάξια κατέκτησε. Έτσι οι άνθρωποί της αποφάσισαν(με βαριά καρδιά, αλλά και με το αίσθημα της ευθύνης) να μη «κατεβάσουν» την ομάδα στην κατηγορία που κατέκτησαν επάξια και με τόσο κόπο οι ποδ/στές και έτσι τη νέα ποδ/κή περίοδο 2012-13 αγωνίζεται και πάλι στην Α΄κατηγορία, για 5η συνεχόμενη χρονιά, με σκοπό την ανασύνταξή της και αργότερα να επιχειρήσει και πάλι αν το επιτρέπουν οι "καιροί", την άνοδο και συμμετοχή αυτή τη φορά στην Α1. Τα ευχάριστα νέα όμως για αυτή τη χρονιά έρχονται από το χώρο του γηπέδου, όπου τα έργα κατασκευής αποδυτηρίων τελείωσαν και η "ΘΥΕΛΛΑ", μετά από 4,5 χρόνια επέστρεψε και πάλι στο "σπίτι" της, το γήπεδό της, το επονομαζόμενο "Lala Stadium" στις 10 Νοεμβρίου 2012, μια ιστορική στιγμή για την ομάδα και το χωριό μας, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη συμπλήρωση 40 χρόνων ποδ/κού βίου του Σωματείου. Το τέλος του πρωταθλήματος 2012-13, μετά από μεγάλη προσπάθεια συσπείρωσης, κυρίως στον Β΄γύρο , βρήκε την ομάδα μας να καταλαμβάνει την 5η θέση και να βάζει τις βάσεις για ανοδική και πάλι πορεία. Κατά την ποδ/κή περίοδο 2013-14, άλλαξαν πολλά πράγματα στην ομάδα: Νέος προπονητής ανέλαβε ένας καταξιωμένος άνθρωπος στο χώρο του φθιωτικού ποδοσφαίρου, με πολλές εμπειρίες τόσο σαν παίχτης όσο και σαν προπονητής, αλλά και ως επιχειρηματίας, ο Φώτης Καραμπότσης, ο οποίος "θα πάρει την ομάδα από το χέρι" και θα προσπαθήσει να κάνει ότι και ο απερχόμενος με θητεία 6 χρόνων στην ομάδα δίνοντάς της δύο πρωταθλήματα, ο Γιώργος Μαστραπάς, στον οποίο οφείλει πολλά η ομάδα και η οικογένεια της "ΘΥΕΛΛΑΣ"! Η ομάδα ενισχύθηκε με πολλούς ποδ/στές και αφού κράτησε τον βασικό της “κορμό”, "παλιοί και νέοι", δέθηκαν αρμονικά δείχνοντας πως θα αποτελέσουν ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο φαίνεται πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχουν 11 ομάδες. Σημαντικό το γεγονός πως ξεκίνησε το πρωτάθλημα από την αρχή στο γήπεδό της, το πανέμορφο "Lala Stadium", το οποίο θα αποτελέσει και ένα από τα όπλα της, αφού είναι η ισχυρή έδρα της "ΘΥΕΛΛΑΣ", το "κάστρο" της! Πράγματι μετά το τέλος της ποδ/κής περιόδου 2013-14, η ομάδα έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις, απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο που τους μετέδωσε ο κόουτς Φώτης Καραμπότσης, σε συνδυασμό με την πληθώρα ικανών και ποιοτικών παικτών που υπήρχε στην ομάδα και καταξιώθηκε στο χώρο του φθιωτικού ποδοσφαίρου, παίρνοντας τα εύσημα από όλους. Κατέλαβε τελικά την 3η θέση στο πρωτάθλημα στον όμιλό της(2ος) σε σύνολο 11 ομάδων στην 6η συνεχόμενη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας! *Την περίοδο(2014-15) η Α΄κατηγορία ονομάζεται και πάλι Β΄, ενώ η Α1 μετονομάστηκε σε Α΄ και υπάρχει και η Γ΄, όπως ήταν οι κατηγορίες πιο παλιά, μετά από την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΦ σε συνεδρίασή του στις 22/5/2014. Έτσι η ομάδα μας αγωνίζεται την περίοδο 2014-15 στην Β΄κατηγορία, η οποία όπως είπαμε αντιστοιχεί στην πρώην πλέον Α΄, με προπονητή στον πάγκο της για 2η συνεχόμενη χρονιά τον Φώτη Καραμπότση, ο οποίος εκτός από τις τεχνικές του γνώσεις προσφέρει όσο μπορεί και ότι μπορεί στην ομάδα της"ΘΥΕΛΛΑΣ"και τον ευχαριστούμε και δημόσια γι΄αυτό! Μεσούσης της περιόδου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο κ. Καραμπότσης εγκατέλειψε "το τιμόνι" της "ΘΥΕΛΛΑΣ" και η ομάδα συνεχίζει τη χρονιά χωρίς προπονητή. Ακόμη κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έφυγαν από την ομάδα μας με μεταγραφή ο Τηλιόπουλος Μάρκελλος(Κ. Βούρλα), Πατακιάς Κ.(Ευρυτανικό) και αποχώρησαν κάποιοι ακόμη για διαφόρους λόγους, αφήνοντας την ομάδα μας, με αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί σε έμψυχο υλικό, αφού μόνο μια μεταγραφή πραγματοποιήσαμε, αυτή του Τ. Κολοβού(επιστροφή) και δεν μπορέσαμε να αναπληρώσουμε τα κενά με άλλους παίκτες. Τελικά η ομάδα μας κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση. Για την ποδ/κή περίοδο 2015-16, πολλές αλλαγές έγιναν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αφού αποχώρησαν πολλοί παίκτες και στη θέση τους ήρθαν αρκετοί ικανοί για να καλύψουν το κενό τους. Ακόμη η ομάδα "άφησε" τον παραδοσιακό όμιλο της Δ. Φθιώτιδας και κατηφόρισε προς τον όμιλο της Λαμίας, έχοντας στον πάγκο της ξανά "τον προπονητή της" Γ. Μαστραπά, ο οποίος σαν πιστός στρατιώτης επέστρεψε και πάλι να νοικοκυρέψει το σωματείο μας και ίσως να το οδηγήσει στο τέλος του πρωταθλήματος σε έναν ακόμη τίτλο. Να σημειώσουμε πως στο τέλος ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί μέσα από την διεξαγωγή των πλέι οφ(4άρων πρώτων ομάδων, κάθε ομίλου)! Την ποδ/κή χρονιά 2016-17 η ομάδα μας συμμετέχει και πάλι στον όμιλο της Δυτ. Φθιώτιδας(3ος) της Β΄κατηγορίας με 14 ομάδες και φιλοδοξεί να έχει μια καλύτερη πορεία από την προηγούμενη, μιας και στην προηγούμενη αγων/κή περίοδο η "ΘΥΕΛΛΑ", έκανε ένα άσχημο πρωτάθλημα και αφού έδωσε και τη μάχη στα play out, τελικά τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις στον όμιλό της, για πρώτη φορά στα 8 αυτά χρόνια που συμμετείχε στην Β΄κατηγορία. Στην 9η χρονιά συνεχούς παρουσίας της στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας, εμπιστεύθηκε την ομάδα στα χέρια ενός δικού της παιδιού, του Νίκου Σφέτσα, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, με στόχο μια καλή πορεία και να παίξει η "ΘΥΕΛΛΑ" καλό και όμορφο ποδόσφαιρο. Τελικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Νίκος Σφέτσας εγκατέλειψε την προσπάθεια μεσούσης της περιόδου, η ομάδα δεν τα πήγε καλά στο πρωτάθλημα και τερμάτισε μόλις στην 12η θέση. Την ποδ/κή χρονιά 2017-18 η ομάδα μας συμμετέχει για 10η χρονιά στην Β΄κατηγορία και πάλι στον 3ο όμιλο της Δ. Φθιώτιδας(11 ομάδες), με προπονητή και πάλι τον Γ. Μαστραπά να επιστρέφει στην ομάδα με στόχο μια καλύτερη πορεία, από αυτή των τελευταίων χρόνων. Η ομάδα ενισχύθηκε κατά πολύ σε σχέση με τις προηγούμενες 2 χρονιές και θέλει να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και ευελπιστεί σε μια καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, στο τέλος της περιόδου. Τελικά στο τέλος της περιόδου μας βρήκε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, που ήταν η χειρότερη όλων των χρόνων παρουσίας της στη Β΄κατηγορία. Την ποδ/κή περίοδο 2018-19 άλλαξαν πολλά στην ομάδα, ήρθε νέος προπονητής (Πάνος Παλιούρας) με στόχους και όρεξη για δουλειά, φέρνοντας και πολλούς παίκτες να πλαισιώσουν όσους έμειναν. Η ομάδα βρήκε ξανά το δρόμο της και παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο στον όμιλό της στο τέλος τερμάτισε στην 2η θέση, μόλις 1 βαθμό πίσω από την ομάδα του ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΥ. Αυτή η θέση της έδινε το δικαίωμα να παίξει σε play of 6 ομάδων, των 3 ομίλων), αλλά όμως δεν έλαβε τελικά μέρος και αποχώρησε από αυτό το mini πρωτάθλημα, αφού δεν την ενδιέφερε και θεώρησε πως το πρωτάθλημα είχε τελειώσει με τη τελευταία αγων/κή. Έστειλε μάλιστα στη διοργανώτρια αρχή τις θέσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος στην Β΄κατηγορία. Την ποδ/κή περίοδο 2019-20 συμμετέχει και πάλι στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου με σύνολο αρχικών ομάδων 13, αλλά μετά από 2 παραιτήσεις(ΓΑΡΔΙΚΙ, ΦΡΑΝΤΖΗ) έμειναν 11 ομάδες και υπάρχουν από 3 ρεπό σε κάθε γύρο! Τελικά το πρωτάθλημα διακόπηκε τέλος Φεβρουαρίου, την 19η αγωνιστική, λόγω της πανδημίας(του κορονοϊού) που έπληξε τον πλανήτη, με την ομάδα μας να καταλαμβάνει τελικά την 5η θέση. Την περίοδο 2020-21 η ΘΥΕΛΛΑ συμμετέχει και πάλι στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε κάτω από το φόβο του covid-19, με πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, αφού αποχώρησαν σχεδόν όλοι οι παίκτες της προηγούμενης περιόδου, εκτός λίγων πιστών που παρέμεινα στην ομάδα στηρίζοντας την προσπάθεια ανασύστασης. Στη θέση του Παν. Παλιούρα που είχε αποχωρήσει λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, ήρθε ο Κρέτσης Βασίλης, ο οποίος έφερε μαζί του πολλούς παίκτες για να επανδρώσουν τη ΘΥΕΛΛΑ. Η ομάδα έκανε συνολικά17(!) μετεγγραφές και συμμετείχει στον Β΄όμιλο με 10 ομάδες. Το πρωτάθλημα όμως της περιόδου αυτής λόγω του κορονοϊού διακόπηκε οριστικά μετά από 6 αγων/κές το Νοέμβριο ΄21. Την περίοδο 2021-22 το πρωτάθλημα διεξήχθη κανονικά με τον Γιάννη Γιαννούτσο στον πάγκο της ομάδας και με την συμμετοχή 11 ομάδων στον Β΄όμιλο, αλλά στην πορεία έμειναν 10 ομάδες, αφού το ΓΑΡΔΙΚΙ ποτέ δεν συμμετείχε και η ΑΝΑΓ. Ν. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ αποχώρησε στον Β΄γύρο. Τελικά στο τέλος του πρωταθλήματος η ΘΥΕΛΛΑ κατέλαβε την 7η θέση. Τη φετινή περίοδο 2022-23 πάλι με τον Γ. Γιαννούτσο στον πάγκο και πολλές αλλαγές στο ρόστερ, αφού πολλοί αποχώρησαν και πολλοί ήρθαν. Στον Β΄όμιλο συμμετέχουν 10 ομάδες. Σήμερα, 50 χρόνια από την ίδρυση του Α.Σ. "ΘΥΕΛΛΑ" ΡΟΔΩΝΙΑΣ, πάρα πολλοί ήταν οι ποδ/στές που φόρεσαν τη γαλανόλευκη φανέλα της ομάδας, οι οποίοι δεν είχαν καταγωγή από το χωριό μας, αλλά ήρθαν και "έδεσαν" με τα άλλα παιδιά του χωριού μας και πρόσφεραν ότι καλύτερο μπορούσαν(και ήταν πάρα πολλά αυτά) βοηθώντας τη "ΘΥΕΛΛΑ". Μεταξύ αυτών από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο του φθιωτικού ποδοσφαίρου ήταν και οι: Μπακούμης Ηλίας(Σήμερα εκτός του ότι ήταν ένας πολύ καλός εκπαιδευτικός είναι και ένας καταξιωμένος προπονητής), Γκαβέας, Ν. Σκάρλας, Ι. και Κ. Κουμπαράκης, Βαγγέλης και Σπύρος Τσούκας, Χρ. και Τ. Καρόπουλος, Τσάκαλος Κ., Γεωργακόπουλος Ν. (έπαιζε τερματοφύλακας), Καρανάσιος Μπ., Καγκαράς Ηλ., Φεγγάρας Δ., Σταυρόπουλος Δ., Λιασκώνης Χρ., Τσιγκρέλης Κ. και πολλά άλλα παιδιά τα οποία δεν έγιναν τόσο γνωστά, αλλά όλοι τους έδωσαν και την ψυχή τους γι΄ αυτή την ομάδα, είτε ήταν χωριανοί είτε ήταν φίλοι και πολλοί από αυτούς αν και είχαν πολύ μεγάλο ταλέντο (π.χ. Νταλίπης Εμμ.), δεν είχαν ανάλογη συνέχεια. Η ομάδα τώρα αποτελείται από ποδ/στές οι οποίοι κατάγονται από τη Ροδωνιά ή από τα γύρω χωριά, αλλά και άλλα παιδιά τα οποία ήρθαν και δέθηκαν με την ομάδα, όπως ποδ/στές από Λαμία και φοιτητές(ήρθαν αρκετά παιδιά στην ομάδα), οι οποίοι όλοι μαζί αποτελούν μια αγαπημένη οικογένεια και στο γήπεδο εκτός από το ταλέντο τους ξεδιπλώνουν και ήθος, το οποίο τους το μεταδίδουν σωστά η Διοίκηση και ο προπονητής και η "παράδοση", που θέλει την ομάδα μας να συγκαταλέγεται σ΄αυτές που κοσμούν με την "ήσυχη" παρουσία της, χωρίς σκοπιμότητες το καθαρό ερασιτεχνικό και αγνό ποδόσφαιρο και αποδίδοντας όμορφο θέαμα, για να το χαίρονται πρώτα οι παίκτες και μετά ο κόσμος που τους παρακολουθεί! Η "ΘΥΕΛΛΑ" αποτελούσε όλα αυτά τα χρόνια μια οικογένεια και παραμένει μέχρι σήμερα. ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ "ΘΥΕΛΛΑΣ" ΠΟΔ/ΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022-23 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: 1. ΝΤΣΙΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2. ΓΚΙΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: 1. ΜΕΑΪΝΤΙΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 2. ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3. ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 4. ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 5. ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣ ΝΙΚΟΣ 6. ΖΑΓΓΑΝΑΣ ΝΙΚΟΣ 7.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 8. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 9. ΤΖΑΘΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 10. ΖΑΡΠΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΜΕΣΟΙ: 1. ΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 2. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 3. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ 4. ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ 5. ΓΚΟΥΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6.ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 7. ΣΤΕΡΓΙΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: 1. ΝΤΖΙΑΒΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 2. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ 3. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 4. ΑΜΟΥΝΤΖΙΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 5. ΠΑΠΑΥΓΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 6. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Το νέο Δ.Σ. της ομάδας που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 21ης Αυγούστου 2022 και έχει διάρκεια 2 χρόνων, απαρτίζεται από τους: Ντζιαβίδα Γεώργιο : ΠΡΟΕΔΡΟ Πολυμερόπουλο Αναστ. : ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ Αμούντζια Μιχαήλ : ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Νταλίπη Εμμανουήλ : ΤΑΜΙΑ Ντζιαβίδα Ηλία : ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Αμούντζια Παναγ. του Γ. : ΜΕΛΟΣ Ρήγα Χαράλαμπο : ΜΕΛΟΣ Η διοίκηση του Αθλητικού Σωματείου "ΘΥΕΛΛΑ" ΡΟΔΩΝΙΑΣ ευχαριστεί για τη βοήθεια που συνεχίζουν να προσφέρουν και φέτος στην ομάδα (ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητές του), τους παρακάτω χορηγούς: "ΑΓΡΟΓΝΩΣΗ" ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΟΦΙΑΣ ΑΜΟΥΝΤΖΙΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΗ -ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΠΤΙΚΑ-ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ(Πλ. Πάρκου) GLASS CLEANING, Μπέτσιος, συστήματα καθαρισμού "ΈΞΗ", καφέ "ΡΕΖΕΡΒΑ"- ΤΑΒΕΡΝΑ (Παπασιοπούλου 3- ΛΑΜΙΑ) "ΣΟΥΡΤΑ - ΦΕΡΤΑ"ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ MAX BROKERS-Ασφάλειες CLIMATHERM-Δίπλα από ΓΑΛΑΞΙΑ Ρεβένια ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Super Market KTHNIATΡIKH – ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΑΜΙΑ ΤΟ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ"Φούρνος στο Παγκράτι-το χωριάτικο "ΑΠΟΚΟΡΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ (Παπαθανασίου -Παγκράτι) ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ Αφων ΓΕΡΟΝΙΚΟΥ στο ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΤΟ Τον ξενώνα"ΛΟΧΜΗ"στην Ελάτη Τρικάλων(δ/νση Κ. Τσιαντός) ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ"Sakis" Αβέρωφ – ΛΑΜΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "Καλλίτυπον"ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ Ν. Παρλαβάντζα - ΛΑΜΙΑ " ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "ΚΡΙS ΚΑRRΑS" Αξεσουάρ Αυτοκινήτων ΛΑΜΙΑ(Δίπλα από s/m Μαρινόπουλος- Στρ. Τσαλτάκη) ΤIΣ ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ"Snob"(Hλίας Χριστόπουλος)ΕΣΛΙΝ 6-ΛΑΜΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ"Κατσίφας" ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ- Σοφιανός Σπερχειάδα Barber Shop -George Skaris, Καραϊσκάκη7-Λαμία ΓΚΕΡΠΕΝΗΣ-Συστήματα συναγερμού, Κύπρου και Ανθήλης-Λαμία ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ- Τζάμια, ΑΘΗΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, Παραδοσιακές Γεύσεις "ΖΙΑΚΕΪΚΑ" ΖΙΑΚΑ ΙΩΑΝΝΗ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΦΥΤΩΡΙΑ ΠΕΡΛΕΠΕ - ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ GROUP CENTER, SECURITY Όλους τους ευχαριστούμε θερμά! ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. “ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ